Voor particulieren

Verser kan het niet. De Heerenkeet vangt -letterlijk voor de deur- zeebaars en kreeft uit de Oosterschelde. De Noordzeevis komt rechtstreeks van de visafslag. Van sliptong tot zeewolf en van kreeft tot kabeljauw. Andere vissoorten worden zeevers geïmporteerd en uiteraard ontbreken de schaal- en schelpdieren niet in het assortiment. Specialiteit zijn de in eigen huis gerookte zalm en paling. Bel voor meer informatie met Richard Snijder: 0111 676364

Voor horecagroothandel

De Heerenkeet levert iedere dag verse vis aan de horeca op Schouwen-Duiveland en De Bevelanden. Zo uit het water, vers bij u geleverd. Wilt u als ondernemer ook iedere dag kwaliteit? En wilt u profiteren van de gunstige inkoopprijzen én leveringsvoorwaarden? Bel Richard Snijder op 06 200 34 254 of stuur een e-mail naar info@versopjebord.nl.

MSC en ASC
 
 
 
De Heerenkeet is gecertificeerd door twee keurmerken: ASC en MSC. De meeste mensen kennen de keurmerken van het logo op de vis in de supermarkt. ASC staat voor duurzaam gekweekte vis. Een bekend voorbeeld daarvan is de Kingfish uit Colijnsplaat. Een MSC-keurmerk bewijst dat de vis duurzaam gevangen is. Ook de Zeeuwse mosselen en oesters hebben dit keurmerk.